Jaarverslag 2008

De dies in Havenzicht werd tijdens een zeer nevelige oudejaarsnacht in Groningen gevierd om elkaar een nieuw succesvol jaar te wensen.

Dit jaar vond de eerste GAZC film en borrel avond plaats, met de film “Gladiators of the sky” op 18 januari 2008 in Amsterdam.

De ALV werd op 16 februari in Kaap Noord in Groningen gehouden. Deze vond traditioneel plaats rond een open haardvuur. Het bestuur blijft in dezelfde vorm aan. Willem Bousema en Hans Buiter melden zich aan als nieuw lid. De vereniging groeit naar 19 leden.

De oud-leden vliegdag was ondanks een bescheiden opkomst een succes en opnieuw mochten we oude bekenden verwelkomen die al een aantal jaren niet geweest waren, maar wel direct een half uurtje bleven hangen boven het oude thuisveld. Foto’s zijn beschikbaar vanaf het verslag op de website.

Paul Feitsma kwam aan het einde van het jaar met het initiatief van het oprichten van de groep “Groninger Studenten Aeroclub” op het sociale netwerk LinkedIn. De teller van het aantal leden staat op 39. Het is leuk om te zien waar ex-GSA-ers verblijven en hoe het ze vergaat op de continenten. Hernieuwde contacten blijken hierdoor mogelijk.

Comments are closed.